• Antonio Carretero

  • Módulo 62
  • Acrílic sobre tela

    18,5 x 57 cm

Nascut el 1975 a València, Antonio Carretero va començar a interessar-se per les composicions estructuralment complexes mentres estudiava Belles Arts a la Universitat Politècnica de València. Després de concloure la seva llicenciatura en 1999 amb l'especialitat de pintura, era considerat una de les joves promeses de la seva promoció, havent rebut fins a la data nombrosos reconeixements, inclosos dos premis per a pintors menors de 21 anys del Cercle de Belles Arts de Lleida.

El 2006, mogut per la seva insaciable desig de renovació, va centrar els seus esforços en crear el seu projecte més ambiciós: la trilogia Over, tres sèries d'obres abstractes de gran format a la vora de la saturació de color i elements dinàmics. Ràpidament va obtenir reconeixement internacional, sent guardonat el 2007 amb el primer premi en el certamen "ArtPeriscope" (Polònia) entre d'altres 700 artistes visuals de tot el món

Fins al dia d'avui, el treball de Carretero ha estat exhibit en més de 50 exposicions individuals i col · lectives i ha estat reconegut amb més de 20 guardons, com el primer premi en el certamen "el primer de Fariña", el qual va permetre que la seva obra es reproduís en més de 150.000 ampolles de vi distribuïdes per tot el món.

Actualment viu i treballa a València. Algunes de les seves darreres obres poden ser vistes en galeries de Berlín i Barcelona.

info artista

+ obra original de Antonio Carretero
images images images images images images images