• Oli Bradley

  • You (II)
  • Oli sobre tela.
    50 x 50 cm
  • 350€

Oli Bradley, explora la futilidad de la nostra existència i la connexió d'avui dia a través de l'oli sobre llenç i l'acrílic sobre paper.

En la seva sèrie més recent "You and Me" de 2010, l'artista utilitza les trobades sexuals com una metàfora de la nostra necessitat primitiva física per connectar. Desitjos viscerals sovint desplaçats o confosos a causa de les nostres relacions il·lusòries a causa de mitjans de comunicació tecnològics i opacs. Aquesta energia emotiva es palpa en les pinzellades i l'ús de la pintura, il·lustrant la nostra naturalesa intrínseca defectuosa i original, fràgil, subtil.

La seva sèrie anterior va ser descrita com un "homenatge audaç, emotiu, a l'honestedat implacable de la naturalesa". Ella va interpretar l'especial relació d'Austràlia amb el paisatge i el desert a través del mateix estil expressiu. Va néixer i va créixer a Sydney, Austràlia. Bradley ha viatjat, pintat i fotografiat per tota Europa i Àsia. Després d'una reeixida carrera com a fotògrafa, l'artista va tornar a la pintura amb la finalitat d'aconseguir un nivell més directe i tangible de comunicació amb el seu públic.

info artista