• Mercè Hernández - Albert Bonay - Marta Poca

 • Mercè Hernández - Albert Bonay - Marta Poca
 • De l' 03/05/2018 al 25/05/2018
 • En aquesta exposició es presenta una selecció d'obra produïda per tres artistes emergents de l'escena artística de Barcelona. Mercè Hernández, Marta Poca i Albert Bonay són joves creadors que a través dels llenguatges de la pintura, l'escultura i l'art tèxtil, exploren temes relacionats amb el subconscient, la morfologia humana, l'abstracció orgànica i la distorsió humana. 

  Mercè Hernández segueix una metodologia de treball on l'atzar, l'inconscient, la composició, el color i la forma es materialitzen en un conjunt d'obra extremadament sensible, elegant i delicat. 

  Marta Poca, utilitzant fil, agulla i materials tèxtils com a matèria primera, produeix obres conceptual i físicament solides, que d'una manera poètica construeixen imatges que investiguen conceptes relacionats amb la identitat i la morfologia humana. 

  Albert 
  Bonay, és un artista multidisciplinari que investiga diferents aspectes de la condició humana, especialment temes relacionats amb la identitat, sexualitat i l'existencialisme Bonay aconsegueix a través de la distorsió de formes antropomòrfiques actualitzar la representació de l'ésser.